Poezen

Lucy Liu of Bilgaard Cats

Lucy is geboren op 10-06-2014. Fokker: Douwina Paassen.

Lucy is de “oermoeder” van mijn cattery. Mijn allereerste Ragdoll: met haar ben ik dit avontuur begonnen ! Zij is een mooie stevige bluepoint dame met een goede kop en prachtige blauwe ogen. Haar karakter is lief en aanhankelijk, zij wil altijd bij je zijn en bedelt graag om snoepjes. Als een echte diva laat zij je altijd wel duidelijk weten wat zij wel en niet wil. Zij heeft drie gezonde nestjes gehad. Ze was een uitstekende moeder en is ook al (over)grootmoeder. Ze is inmiddels “met pensioen” en woont nog steeds bij ons.

Yara Yulia of Poozles Place

Yara is geboren op 05-04-2016 en is een dochter van Lucy en Amadeus van de IJsseldijk (Lucy haar eerste nestje). Yara is een grote bluepoint poes met diepblauwe ogen. Ze is de rust zelve en erg sociaal: zij is zorgzaam voor de andere poezen in de groep, want ze wast ze vaak en ligt het liefst samen met een andere poes in één mandje. Ze heeft een erg mooi eerste nest gehad en in 2021 heeft ze weer een prachtig nestje gekregen. Inmiddels is zij gesteriliseerd, omdat helaas haar krolsheid iedere keer zo heftig is, dat ik haar nu liever haar rust gun.

Molly Melody of Poozles Place

Molly is geboren op 24-05-2018 en is een dochter van Lucy en Mikidz Blue Heaven (Lucy haar tweede nestje). Ze is een schattig blue bicolour poesje met een bescheiden karakter. Ze loopt zo lichtvoetig als een ballerina en is een beetje een tutje, maar wel lief en knuffelig. Ze kruipt vaak op schoot en spint dan tevreden. Ik wil heel graag een nestje met haar, echter het lijkt erop dat zij geen kittens kan krijgen. Heel spijtig ! Ze zal t.z.t. dus gesteriliseerd worden.

Chloë Natalya of Poozles Place

Chloë is geboren op 29-04-2018 en is een dochter van Yara en Zenzidolls Zephyrus en een kleindochter van Lucy. Zij is een stevig gebouwde blue tabbypoint poes met grote lichtblauwe ogen. Met haar ontzettend lieve en knuffelige karakter pakt zij iedereen in en ze gaat heel graag op schoot liggen, iets wat de meeste Ragdolls niet zo vaak doen. Ze “praat” ook graag tegen je en als het etenstijd is miauwt zij het hardste van allemaal. In 2021 en 2023 heeft zij gezonde kittens mogen krijgen en deze heeft zij uitstekend verzorgd.

Siya Helena of Poozles Place

Siya is geboren op 25-03-2019 en is de jongste dochter van Lucy. Haar vader is My Epic Bentley. Siya is een sealpoint poes met de volle vacht van haar moeder en haar diepblauwe ogen contrasteren mooi met het donkerbruine masker. Haar karakter is zeer vriendelijk en vredelievend. Ze is speels, nieuwsgierig en wil liefst altijd bij je zijn. Zelfs in toilet en badkamer ! En wanneer ik de was opvouw, springt zij als eerste in de wasmand. In 2022 werd zij voor het eerst moeder en wat was zij zorgzaam en beschermend voor haar kleintjes, echt een topmama !

Of Moonlight Dolls Mexx

Mijn nieuwe aanwinst sinds juni 2023: een superlief en prachtig blue bicolour meisje, afkomstig van een top cattery. Zij is geboren op 19-03-2023. Een belofte voor de toekomst en een grote stap voor mij om de kwaliteit nog meer te verbeteren, want ze komt uit zeer mooie lijnen ! Ze is mijn zesde Ragdoll en ik ben dol op haar speelse en knuffelige karakter.