Over mij

Hallo, leuk dat je mijn website bezoekt ! Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Annemarie van Keulen en ik woon in Harlingen (Friesland). Samen met mijn dochter en inmiddels tien katten en een boomerhondje. Al sinds mijn jeugd ben ik een groot liefhebber van katten en ik heb ze dan ook altijd om mij heen gehad. Toen ik nog thuis woonde hadden we een grote, stoere cyperse kater (htk) en later in mijn eigen huis had ik eerst jarenlang drie Noorse boskatten als huisdier. In 2014 kocht ik mijn eerste Ragdoll poes waarmee ik mocht fokken en in 2016 startte ik officieel met mijn cattery.

Het was altijd al een grote wens van mij om met raskatten te fokken en ik ben heel dankbaar dat deze wens mocht uitkomen. Ik heb inmiddels een aantal mooie Ragdoll nestjes gehad en soms heb ik ook een nestje Noorse boskatten. Tja, wat kan ik zeggen: katten zijn mijn passie, zij maken mij gelukkig en ik geniet iedere dag enorm van mijn poezels !

Ik ben lid van de Nederlandse Ras Katten Vereniging (NRKV) en van de Dutch Ragdoll Club. De kittens krijgen een stamboom van de NRKV. Ik volg de richtlijnen van deze verenigingen. Dit betekent oa. dat de ouders van de kittens altijd medisch onderzocht en goedgekeurd zijn, voordat er een dekking plaatsvindt. Ik doe alle testen die aanbevolen zijn om ziektes uit te kunnen sluiten. Tevens bezoek ik meestal de jaarlijkse kattenshow van de NRKV om mijn katten te laten keuren en erachter te komen of zij voldoen aan de rasstandaard. Tot nu toe hebben mijn Ragdolls altijd uitmuntende keurrapporten gekregen en heb ik een aantal kleine prijzen mogen winnen. Dit maakt mij uiteraard blij en trots en ik zal altijd blijven streven naar verbetering van dit geweldige ras.

Per jaar zullen er 1-2 nestjes verwacht worden. De kittens groeien op in huiselijke kring en krijgen hierdoor voldoende verzorging en aandacht, zodat ze goed opgevoed en gesocialiseerd zijn als ze gaan verhuizen naar hun nieuwe families.

Mijn enige htk Noa. Geboren 18-05-2010 en zij is de oudste van mijn kattengroep !