Planning nestjes

Chloë en Yara hebben in 2021 kittens gekregen en in 2022 hoop ik nestjes met Molly en Siya te krijgen. Ik verwacht dan point en bicolour in blue en seal. Houd mijn website in de gaten: zodra er concreet nieuws is meld ik dit direct en kunnen belangstellenden zich aanmelden.

Zie ook mijn facebookpagina voor actuele berichten.

Update 05-07-2021: Yara is op 31 mei bevallen van 3 gezonde kittens. Allen zijn mitted: Jennah is een blue mitted poesje, Amani is een seal mitted poesje met bles en Rayan is een seal mitted katertje. Ze zijn prachtig groot geworden en zijn in september verhuisd.

De kater is Samson Maszkotka*PL, een prachtige seal bicolour (high mitted) van cattery La Siesta, hier samen op de foto met Yara:

Update 05-07-2021: Chloë is op 5 april (2e Paasdag) bevallen van maar liefst 7 kittens. De kleinste is helaas na een aantal dagen overleden. Rust zacht, Bibi Braya of Poozles Place… Haar broertjes en zusjes hebben zich goed ontwikkeld en zijn in juli en augustus vehuisd naar hun nieuwe personeel !

De vader is Loki van de Tobbedanser, een grote blue tabby kater van cattery Van De Tobbedanser, net als ik ook gesitueerd in Harlingen. Hier samen op de foto met Chloë: