Planning nestjes

Planning 2022: met Molly en Siya hoop ik dit jaar nestjes te krijgen.

Update 06-03-2022 : Molly is al tweemaal op date geweest met een knappe sealpoint kater, echter helaas heeft dit nog geen zwangerschap opgeleverd. Zij mag opnieuw naar hem toe als zij weer krols is.

Siya is inmiddels wel drachtig ! De vader is een mooie blue bicolour en deze kittens worden rond Pasen verwacht.

Aanmelden voor kittens is nog mogelijk, stuur mij gerust een berichtje. Zie ook mijn facebookpagina voor actuele berichten.

Hieronder staan de nestjes die ik 2021 heb gehad.

Update 05-07-2021: Yara is op 31 mei bevallen van 3 gezonde kittens. Allen zijn mitted: Jennah is een blue mitted poesje, Amani is een seal mitted poesje met bles en Rayan is een seal mitted katertje. Ze zijn prachtig groot geworden en zijn in september verhuisd.

De kater is Samson Maszkotka*PL, een prachtige seal bicolour (high mitted) van cattery La Siesta, hier samen op de foto met Yara:

Update 05-07-2021: ChloĆ« is op 5 april (2e Paasdag) bevallen van maar liefst 7 kittens. De kleinste is helaas na een aantal dagen overleden. Rust zacht, Bibi Braya of Poozles Place… Haar broertjes en zusjes hebben zich goed ontwikkeld en zijn in juli en augustus vehuisd naar hun nieuwe personeel !

De vader is Loki van de Tobbedanser, een grote blue tabby kater van cattery Van De Tobbedanser, net als ik ook gesitueerd in Harlingen. Hier samen op de foto met Chloƫ: