Planning nestjes

Planning 2023:

WE HEBBEN KITTENS, ZIE UPDATE HIERONDER

De planning was: In het voorjaar van 2023 hoop ik met drie poezen een nestje te krijgen. Molly is in 2022 namelijk niet drachtig geworden en daarom ga ik met medewerking van cattery Mount Shasta een andere combinatie proberen om te zien of het dan lukt… Chloë mag haar tweede nestje krijgen en Maantje haar eerste, als de natuur ons goed gezind is. De medische testen van alledrie de poezen waren goed en er zijn prachtige dekkaters voor hen gevonden. Mocht je je willen inschrijven voor een kitten, stuur mij dan een berichtje om kennis te maken en mij je wensen te laten weten.

UPDATE 12 mei: Chloë is op 6 april bevallen van een gezonde zesling ! Er zijn geen kittens hiervan beschikbaar. Maantje heeft op 1 mei 2 katertjes gekregen, meer info volgt… Aanmelden voor haar kittens is nog wel mogelijk 🙂

Nestjes 2022:

Met Molly en Siya hoopte ik in het voorjaar van 2022 nestjes te krijgen.

Update 29-06-2022 : Molly is een aantal keren op date geweest met een knappe sealpoint kater, echter helaas heeft dit geen zwangerschap opgeleverd. Ze is in het najaar niet meer krols geworden, dus wacht ik het in het nieuwe jaar af.

Siya werd wel drachtig en heeft op 17 april 5 prachtige kittens gekregen: 2 seal mitted en 3 blue mitted. De vader is een mooie blue bicolour. Alle kittens zijn gezond verklaard en hebben hun gouden mandjes gevonden.

Aanmelden voor kittens van Molly is nog mogelijk, stuur mij gerust een berichtje. Zie ook mijn facebookpagina voor actuele berichten.

Nestjes 2021:

Update 05-07-2021: Yara is op 31 mei bevallen van 3 gezonde kittens. Allen zijn mitted: Jennah is een blue mitted poesje, Amani is een seal mitted poesje met bles en Rayan is een seal mitted katertje. Ze zijn prachtig groot geworden en zijn in september verhuisd.

De kater is Samson Maszkotka*PL, een prachtige seal bicolour (high mitted) van cattery La Siesta, hier samen op de foto met Yara:

Update 05-07-2021: Chloë is op 5 april (2e Paasdag) bevallen van maar liefst 7 kittens. De kleinste is helaas na een aantal dagen overleden. Rust zacht, Bibi Braya of Poozles Place… Haar broertjes en zusjes hebben zich goed ontwikkeld en zijn in juli en augustus vehuisd naar hun nieuwe personeel !

De vader is Loki van de Tobbedanser, een grote blue tabby kater van cattery Van De Tobbedanser, net als ik ook gesitueerd in Harlingen. Hier samen op de foto met Chloë: