Planning nestjes

Nestjes 2024:

Chloë is bij een geweldige blue bicolour dekkater op bezoek geweest en zij is drachtig geworden. Op 10 maart is zij bevallen van 6 prachtige kittens ! Het zijn blue point mitted kittens en 2 ervan hebben het tabby patroon. Er zijn geen kittens uit dit nest beschikbaar. En Siya haar verhaal staat hieronder.

Siya is tweemaal bij een mooie blue point dekkater geweest en dan is er kans op zowel seal als blue point kittens. Helaas is zij niet drachtig geworden en is zij door een heftige ontsteking getroffen, waardoor haar baarmoeder operatief verwijderd moest worden. Dus tot mijn grote spijt zal zij geen kittens meer kunnen krijgen…

Aanmelden voor adoptie is voor dit nestje nog wel mogelijk !

Nestjes 2023: In het voorjaar van 2023 hoopte ik met drie poezen een nestje te krijgen. Molly was in 2022 namelijk niet drachtig geworden en daarom ging ik met medewerking van cattery Mount Shasta een andere combinatie proberen. Chloë mocht haar tweede nestje krijgen en Maantje haar eerste. De medische testen van alledrie de poezen waren goed en er zijn prachtige dekkaters voor hen gevonden.

Molly is nog steeds niet drachtig geworden, helaas is zij daarom gesteriliseerd en toen bleek dat haar baarmoeder niet goed was, dus maar goed dat deze nu verwijderd is. Nu mag ze fijn als huiskat bij ons oud worden.

Chloë heeft op 6 april zes kittens gekregen. Helaas is een katertje later onverwacht overleden, maar de andere vijf hebben het goed gedaan en zijn inmiddels verhuisd.

Maantje heeft op 1 mei twee kittens gekregen en heeft bewezen een lieve en zorgzame moederpoes te zijn. Geweldig om te zien ! Alle kittens zijn inmiddels naar hun nieuwe personeel gegaan 😉

Nestjes 2022:

Met Molly en Siya hoopte ik in het voorjaar van 2022 nestjes te krijgen.

Update 29-06-2022 : Molly is een aantal keren op date geweest met een knappe sealpoint kater, echter helaas heeft dit geen zwangerschap opgeleverd. Ze is in het najaar niet meer krols geworden, dus wacht ik het in het nieuwe jaar af.

Siya werd wel drachtig en heeft op 17 april 5 prachtige kittens gekregen: 2 seal mitted en 3 blue mitted. De vader is een mooie blue bicolour. Alle kittens zijn gezond verklaard en hebben hun gouden mandjes gevonden.

Aanmelden voor kittens van Molly is nog mogelijk, stuur mij gerust een berichtje. Zie ook mijn facebookpagina voor actuele berichten.

Nestjes 2021:

Update 05-07-2021: Yara is op 31 mei bevallen van 3 gezonde kittens. Allen zijn mitted: Jennah is een blue mitted poesje, Amani is een seal mitted poesje met bles en Rayan is een seal mitted katertje. Ze zijn prachtig groot geworden en zijn in september verhuisd.

De kater is Samson Maszkotka*PL, een prachtige seal bicolour (high mitted) van cattery La Siesta, hier samen op de foto met Yara:

Update 05-07-2021: Chloë is op 5 april (2e Paasdag) bevallen van maar liefst 7 kittens. De kleinste is helaas na een aantal dagen overleden. Rust zacht, Bibi Braya of Poozles Place… Haar broertjes en zusjes hebben zich goed ontwikkeld en zijn in juli en augustus vehuisd naar hun nieuwe personeel !

De vader is Loki van de Tobbedanser, een grote blue tabby kater van cattery Van De Tobbedanser, net als ik ook gesitueerd in Harlingen. Hier samen op de foto met Chloë: